Tulajdonosi Tájékoztatás az Ambuláns Ellátásról

2018.11.01

Rendelőnkben a rendelési időben időpont szerinti rendelés folyik, mely magába foglalja az oltások beadását, belgyógyászati kivizsgálást, kezelések, infúziós terápiák, műszeres diagnosztikai vizsgálatok (ultrahangvizsgálatok, röntgenvizsgálatok), laboratóriumi vérvizsgálatok, mikroszkópos vizsgálatok végzését. 

Sokszor előfordul, hogy akár oltás alkalmával vagy egy egyszerű kivizsgálás során egy vagy több belgyógyászatilag komolyabb kivizsgálást igénylő problémára derül fény, melynek diagnosztizálása hosszabb időt vesz igénybe (30-45p). Az embergyógyászati ellátásban ritka, hogy egy vizit alkalmával széleskörű kivizsgálást végezzenek ambuláns szinten. Szeretnénk törekedni arra, hogy ha az állat tulajdonosa elhozza kedvencét vizsgálatra, oltásra akkor megadjunk az rendelkezésünkre álló eszközök és tudás alapján a választható és kihasználható lehetőségeket a kórképek diagnosztizálására, kezelésére. Az utókezelések szükségességét az adott kórkép határozza meg. Az akut súlyos megbetegedések diagnosztizálása, kezelése, infúziós terápiák végzése ugyancsak hosszabb ideg tart.

Minden beteget megillet a tulajdonos maximális tájékoztatása és beleegyezése melletti teljes kivizsgálás és kezelés biztosítása!

Figyelembe vesszük az időpontos igényeket, az időpontok lehetőségeiről recepciós kollégáink adnak tájékoztatást.

Kérjük, tartsák tiszteletben az alábbi tájékoztatót, alapos kivizsgálás és tájékoztatás mellett nem tudunk gyorsabban dolgozni. A napi ellátás során túlnyomó többségben egyszerre nem csak egy beteget látunk el vagy küzdünk az életéért, akiknek tulajdonosai ugyan úgy elvárják a korrekt kivizsgálást, tájékoztatást és döntenek az ellátás mértékéről.

Jó egészséget kívánunk, minden kis kedvencnek és Gazdiának:

Tüskevár Állatorvosi Rendelő Csapata